Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Fesztiváli forgatag a Közgázon, erasmusos angyalok - a hét legjobb egyetemi bulijai

Mi vár rátok a hosszú hétvége és a szakdolgozat leadása után? A háromnapos héten sem kell otthon ülnötök: összegyűjtöttük nektek a kihagyhatatlan egyetemi-főiskolai partikat.

Corvinus Egyetemi Napok – CEN 2012

Corvinusos zenekarok tehetségkutatója, Kultúrsátor aktuális témákkal, kinti és benti koncertek, Esti Kornél, Supernem, Kerozin, Soerii & Poolek, Bohemian Betyars. A szakdolgozat leadása után válogassatok a Közgáz színes programkínálatából. Sör a kézbe, és jöhet a kikapcsolódás! Hetedikén az A38-on afterezhettek.

hirdetés
hirdetés

Időpont: május 2-4., szerda-péntek és május 7., hétfő, 21:00
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Budapest, VIII. ker., Fővám tér 8. és A38 Hajó, Budapest, XI. ker., Petőfi híd budai hídfő
Belépő az egyetemi napokra: 17:00-ig ingyenes, utána napi: 1000 Ft/1500 Ft, bérlet: 2200 Ft/3000 Ft, záróbuli: 1500 Ft/2000 Ft (corvinusos/külsős)
Afterparty: ingyenes

Forrás: stiller

Salsa Campus Club

Ismét összegyetemi, főiskolás salsa buli. 22:00-től oktatás, utána tánc hajnalig. Temperamentumos zenék, pároknak és szingliknek.

Időpont: május 2., szerda, 20:00
Helyszín: JATE Klub, Szeged, Dugonics tér 13.
Belépő: SZTE-seknek 800 Ft, külsősöknek 1000 Ft

ESN ELTE presents: Angels and Devils Party

Öltözzetek angyali vagy ördögi jelmezbe a szemeszter utolsó nemzetközi partiján. Ajándék Erasmus Experience feliratú pólót minden beöltöző kap. Zene: DMOON és Kecsoh.

Időpont: május 2., szerda, 22:00
Helyszín: Doboz, Budapest, VII. ker., Klauzál u. 10.
Belépő: ESN kártya + ELTE-s diákkal együtt egész este, a többieknek 23:00-ig ingyenes, utána ESN kártyával 400 Ft, diákkal 700 Ft

Irie Maffia @ Szeged - jótékonysági koncert

Előzenekar: Cataflame, (R)Evolution. A koncertek után a zenét a Smokey Monday szolgáltatja hajnalig. A jegyárakból befolyó összeggel a Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítvány munkáját támogatják.

Időpont: május 3., csütörtök, 20:00
Helyszín: JATE Klub, Szeged, Dugonics tér 13.
Belépő: elővételben 1500 Ft, a helyszínen 1700 Ft

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X