Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Képek: ez az új trend, az Angry Birds uralja az idei tablódivatot

2

Újabb kedvenceket találtunk a 2012-es tablóverseny Facebook-oldalán - úgy tűnik, a Facebook és az iPad után idén az Angry Birds a trend, már ami a középiskolai tablókat illeti. Persze kérdés, mi lesz tíz-tizenöt év múlva, amikor már senki nem fog emlékezni a játékra.Még több tablót szeretnétek megnézni? Az eduline válogatását itt találjátok, a Facebookon pedig itt szavazhattok.
(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (2)

Pomper Adrián

A tablók nem azt a célt szolgálják hogy emlékként megmaradjanak az utókornak?
X év múlva amikor elővesszük, mindenki felidézi a régmúlt emlékeit, legszebb éveit köztük a játékot is, amivel akkoriban játszott!!

Koósz Milán

"Persze kérdés, mi lesz tíz-tizenöt év múlva, amikor már senki nem fog emlékezni a játékra. "

Mert a Márió is olyan hamar feledésbe merült... :D Különben is még csak most jön az Angry Birds sorozat, szóval egy darabig még aktuálisak leszünk vele. :)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X