Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mit nem érdemes kitölteni a felvételi jelentkezési lapon?

Csak azokat az adatokat érdemes megadni a jelentkezési lapon, amelyeket bizonyítványmásolatokkal igazolni tudtok, az Oktatási Hivatal csak ezekért számít többletpontot – hívta fel a figyelmet a Felvi. Hogyan változnak idén a pontszámítás szabályai? Összefoglalónkat itt olvashatjátok el.

Azok, akik idén érettségiznek, július 10-ig tölthetik fel az e-felvételi rendszerébe vagy küldhetik el az Oktatási Hivatalnak (1380 Budapest, Pf. 1190) az év végi és az érettségi bizonyítványt, ugyanez a határidő vonatkozik az OKJ-s végzettség igazolására és a nyelvvizsgákra is.

hirdetés
hirdetés

Plusz űrlapot ilyenkor már nem kell kitölteni, a dokumentumokban szereplő eredményeket automatikusan feltöltik a központi felvételi nyilvántartásba.

(x)

Kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont

A kőszegi innovációs kutatóbázis és tudásközpont fejlesztése a Pannon Egyetem oktatási és kutatási hálózatának keretében” c. projekt zárása  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X