Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ünneplőbe öltözött diákok és tüntetők várják Schmittet Egerben

Forrás: MTI Fotó: Földi Imre

Az egri szocialista önkormányzati képviselők már készülnek Schmitt Pál „fogadására”, míg a Dobó István Gimnázium vezetése arra kérte a diákokat, jöjjenek ünneplőben. A plágiumbotrányba keveredett köztársasági elnök stábja az utolsó pillanatban módosított Schmitt – hétfőn még fixnek gondolt – programján, írja a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

A köztársasági elnök csütörtök délelőtt az egri Eszterházy Károly Főiskolán tartott volna előadást, szintén az alaptörvényről, kedden azonban a Neptunra belépő hallgatókat az az üzenet várta, hogy "a Köztársasági Elnöki Hivatal - tekintettel a hallgatók kötelezettségeire - úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál köztársasági elnök nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával".

A hvg.hu úgy tudja, a Dobó István Gimnáziumban megtartja „rendhagyó osztályfőnöki óráját”, az iskola állítólag arra kérte a diákokat, hogy csütörtökön ünneplőt viseljenek. A gimnázium titkárságán elmondták: valóban szó van arról, hogy Schmitt Pál hozzájuk látogat, de még ők sem tudják, biztosan így lesz-e.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X