Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Nemzeti felsőoktatás: aki nem fizet, annak esélye sincs a diplomára

Az új felsőoktatásikeretszám-tervezetek kombinálva a Matolcsy-féle adópolitikával garantálják, hogy egy arra érdemtelen, azaz szerény anyagi körülmények között élő fiatal se jusson be a felsőoktatásba, hacsak nem vállalja évtizedekre szóló eladósodását. A röghöz kötés több évszázados hagyománya új erőre kap a XXI. századi Magyarországon - írja a Hírszerző.

"Az oktatási államtitkársággal az elmúlt bő egy évben kissé úgy voltunk, mint a Monty Python-féle Hülye Járások Minisztériumával. Nem igazán értettük, hogy minek is költünk erre pénzt, de miután sok vizet nem zavartak, ráadásul viccesek is voltak, rájuk hagytuk a dolgot. Az államtitkárság eközben szorgalmasan gyártotta az újabbnál újabb törvénytervezeteket a minisztériumi iratmegsemmisítők számára, néha pedig a nyelvtanulás rejtelmeibe engedett betekintést John Cleese módjára. Sajnos egyszer minden jónak vége szakad" - a teljes cikket a Hírszerzőn olvashatod el.

eduline

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X