Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Részegadót" fizethetnek a kapatos egyetemisták?

A sikeres vizsgák megünneplésén lerészegedő diákok hazatámogatására keres józan diákokat Nagy-Britanniában a Cambridge egyetem.

A szeszmentes estet vállaló, telefonügyeletben lévők jó pénzt kapnak a támolygók hazasegítéséért, akár száz font - 30 ezer forint - is ütheti a markukat (bár az egyetem még nem szabta meg pontosan a tarifát). A részegeskedők ugyanakkor "részegadót" fizetnek majd az egyetemnek, az egész rendszer így öneltartó. Az egyetemisták és középiskolások alkoholfogyasztási szokásairól bővebben itt olvashatsz.
   
A kapatosakat támogatók előzetesen még speciális részegkezelési képzésben is részesülnek az egyetem ápolónője révén. A diákok örülnek a pénzkereseti lehetőségnek, többszörös a túljelentkezés a feladatra - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

MTI

 

hirdetés

 

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X