Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pofon a rezidenseknek: Orbán még nem foglalkozik az orvosok bérével

1
Forrás: Túry Gergely

„Amíg fejük búbjáig eladósodott kórházakról beszélünk, nem tudok jó lelkiismerettel foglalkozni az orvosok bérével”  – mondta a rezidensek akciójáról Orbán Viktor pénteken, az mr1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hirdetés
hirdetés

A miniszterelnök hozzátette, akárhogyan is döntenek a rezidensek, nem maradhat ellátatlan beteg, ennek érdekében a kabinet meg is hozta a szükséges döntéseket, és felálltak az egészségvédelmi akciócsoportok.

Papp Magor, a rezidensszövetség elnöke csütörtökön jelentette be, hogy egy teljes orvostársadalmat érintő alapbérrendezésre vonatkozó ajánlatot kaptak Szócska Miklós egészségügyi államtitkártól. Péntek délután úgy  nyilatkozott, három hónapig nem aktiválják a letétbe helyezett felmondóleveleket, amelyeknek a sorsa a további egyeztetésektől függ.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

tamas46

Tisztelt rezidensek!Ti még nem tudjátok mi a különbség a boncolás és az operálás között.
Ígéretet kaptatok,hogy megoperálnak benneteket,de belehaltok,és 3 hónap múlva a boncasztalon lesztek.
A vezetőtök egy kormány által beépített ember,aki kihasznált benneteket.Ez nem a csodaszarvas legendája.(Magor-Hunor két dalia,két egytestvér Ménrót fia( ?)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X