Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Hatásos" eszköz puskázás ellen: csendőrök vigyáznak a vizsgázókra

Csendőrök felügyeltek a romániai rezidensek és gyógyszerészek országos vizsgáján, a be- és kilépőket is szigorúan ellenőrizték – írja az erdely.ma.

Összesen 5025 idén végzett orvos, fogorvos és gyógyszerész vizsgázott, hogy a következő évben álláshoz jusson. Igaz, nem mindenhol volt túljelentkezés: több intézménybe feleannyian sem jelentkeztek, mint ahány üres álláshely van.

hirdetés

A rezidensek bére szaktól és a képzés idejétől is függ: egy elsőéves bére átlagosan nettó 800 lej, vagyis 52-53 ezer forint, ügyeleti díjat és pótlékot ők nem kaphatnak. Milyen fizetésre számíthatnak a BA- és BSc-diplomások? Összefoglalónkat itt olvashatjátok el.

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X