Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Aktfotókkal népszerűsítik Cambridge diákújságát

Bátor tettre szánta el magát az idén hatvanhárom éves cambridge-i hallgatói lap, a Varsity divatszerkesztője – aktfotókkal mutatta be a téli sapka- és pulóvertrendet.

A Varsity online és nyomtatott változatában is megjelentetett fotósorozaton a King’s College egyik másodéves hallgatója szerepel. “Jól szórakoztam a fotózáson, elégedett vagyok a testemmel, ezért egyáltalán nem zavar, hogy a félmeztelen képeim bekerültek a lapba” – nyilatkozta a The Daily Mailnek a húszéves, japánszakos egyetemista lány.

“A képek nagyon egyszerűek és letisztultak lettek, kifejezetten ilyet szerettünk volna, úgyhogy elégedettek vagyunk” – tette hozzá Jess Kwong, a Varsity divatszerkesztője, aki maga is a King’s College hallgatója. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az egyetem vezetői hogyan reagáltak a rendhagyó divatanyagra, amely – találóan – a Days of Heaven címet kapta.

eduline

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés