A fesztivál, ahová nyugodtan lerángathatjátok a szülőket is

Ebben a forgatagban kortól függetlenül érdemes és jó egy hétig elmerülni - írja a Koncertblog az Ozora Fesztiválról. Azt is összegyűjtötték, hogy miért érdemes még akár a szüleiteket is magatokkal rángatnotok a fesztiválra.

Forrás: MTI / Mohai Balázs

A világ minden tájáról érkező emberek, a valódi és önjelölt művészek a területet teljes egészében megtöltik élettel, így nem csak a helyszíneken, hanem szinte mindenhol történik valami nem mindennapi. Szervezett, de egyúttal spontán, bárki beszállhat az egy hétig tartó folyamatos alkotásba, és elkezdhet akármit, amihez mások is hozzátesznek majd valamit.

hirdetés
hirdetés

Ebben a forgatagban kortól függetlenül érdemes és jó egy hétig elmerülni. Ezek között van jónéhány, ami miatt nyugodtan lerángathatjátok az ősöket is. A Koncertblog összegyűjtötte nektek, hogy mit mutassatok meg nekik feltétlenül, ha már ott vannak!

A teljes cikket a Koncertblogon olvashatjátok el:

Ezt mutasd meg anyádnak Ozorán

Összeszedtük, mivel veheted le a szüleid a lábukról Ozorán, hogy megértsék, miért beszélsz egész évben a fesztiválról. A világ minden tájáról érkező emberek, a valódi és önjelölt művészek a területet teljes egészében megtöltik élettel, így nem csak a helyszíneken, hanem szinte mindenhol történik valami nem mindennapi.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X