Izgalmas földrajzi tesztek: nektek mindegyik hibátlan lesz?

Három különböző földrajzi kvízt ajánlunk nektek. Fővárosok, tavak és egy igaz-hamis. Megbirkóztok velük? Tegyétek próbára tudásotokat.

 

hirdetés
hirdetés

Magyarországi tavak

Jártatok már a legismertebb magyarországi tavaknál? Jól tudjátok, hogy melyik tó hol található? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Sőt még segítségetek is van hozzá, ugyanis mindegyik kérdésnél van egy kép is az adott tóról.

Igaz-hamis

Földrajzból érettségiztek? Ez a teszt jó gyakorlást lehet az egyik feladattípusra, ugyanis a 2015-ös tavaszi földrajzérettségi feladatsorából választottuk nektek egy igaz-hamis feladatot.

Fővárosok

Tudjátok, mi Svájc, Montenegró vagy Örményország fővárosa? Most tesztelhetitek a tudásotokat. Lássuk, nektek hibátlan lesz-e. Itt találjátok a kvízt.

Ha több kvíz is érdekel, kattints ide.

Kétperces földrajzi teszt: átmennétek az érettségin, ha ma lenne?

Ha esetleg földrajzból érettségiztek, ez a teszt jó gyakorlás lehet az egyik feladattípusra, ugyanis az elmúlt évek érettségi feladatsoraiból állítottuk össze. Nektek hibátlan lesz?

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X