Már a programok is megvannak az idei Állatkertek Éjszakájára

Hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott. Mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják az érdeklődőket.

Forrás: Facebook

Az ország 11 településén, összesen 12 állatkertben várják az érdeklődőket az VI. Állatkertek Éjszakáján, amely augusztus 25-én, azaz a nyár utolsó péntekén kerül megrendezésre. Ezen az estén Budakeszin a Budakeszi Vadaspark, Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykert és a Tropicarium, Debrecenben a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, Győrött a Xantus János Állatkert, Jászberényben a Jászberényi Állat- és Növénykert, Kecskeméten a Kecskeméti Vadaskert, Miskolcon a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, Pécsett a Pécsi Állatkert, Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum, Szegeden a Szegedi Vadaspark, Veresegyházán pedig a Medveotthon kínál különleges programokat a nagyközönségnek.

hirdetés
hirdetés
Forrás: MTI / Kovács Attila

A Tropicariumban lesz például kőhal, aligátor és kígyó etetés is, Pécsen pedig Óriás társasjátékkal és TapiZoo és bátorságpróbával is kedveskednek a látogatóknak. Kecskeméten lesz kígyósimogató,trófea bemutató, és óriáscsótány-tapogató-zoo is. Az állatkertek főkét 19 óra körül nyitják meg a kapujukat, és 22-23 óráig tartanak nyitva. A jegyek elővételéről az állatkertek oldalán informálódhattok.

 

Idén is lesz Állatkertek Éjszakája, mutatjuk a résztvevő állatkerteket

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal már tizenkét magyarországi helyszínen. Az eseményre augusztus 25-én, pénteken kerül sor, mutatjuk a helyszíneket. Az Állatkertek Éjszakáját 2012-ben rendezték meg először, akkor országszerte nyolc helyszínen várták színes programokkal az érdeklődőket. Augusztus utolsó péntekének estéje (amely az Állatkertek Éjszakájának immár hagyományos időpontja) idén augusztus 25-ére esik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X