Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megváltoztatnád a munka világát? Pályázz az ötleteddel!

„Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?” - címmel hirdetett versenyt az Aon Magyarország. A versenyre a valóságtól elrugaszkodott, merész, igazi Moonshot ötleteket is várnak, nem csupán humánerőforrás szakemberektől, hanem egyetemistáktól, startupperektől, cégvezetőktől, mérnököktől, olyanoktól, akik látják, hogy jobb a változások elé menni, mint tétlenül várni azt.

 

hirdetés
hirdetés

Hogyan lehet a technológiai robbanás hatásaira felkészülni a munka világában? Vajon melyik forgatókönyv érvényesül majd? Eljön a jólét ideje, amikor nem, vagy alig kell dolgoznunk, mert minden munkafolyamatot elvégeznek a robotok és az automatizmusok, vagy a változás hatalmas munkanélküliséget, még jobban növekvő egyenlőtlenséget hoz? Ne várjunk arra, hogy majd valami történik, váljunk jövőkutatóvá! – ezt javasolta Veres Rita, az Aon Magyarország humenerőforrás cég vezetője, a jövővel foglalkozó, szilícium völgyi egyetem, a Singularity Unversity magyar nagykövete.

Tehát, ha van ötleted, akkor küldd el te a pályázatodat. 

Nagyon egyszerűen jelentkezhettek, egy tweet, vagyis maximum140 karakter hosszúságú írással megtehetitek a weboldalon, amit egy egy perces videoval is ki lehet egészíteni. A legkreatívabb 120 ötlet gazdája augusztus 24-25-én, egy 24 órás versenyen, csapatokat alkotva dolgozhat a legjobb témákon, amit aztán a zsűri elé visznek és élőben is közvetítenek. A három legjobb ötlet gazdája az október 26-i HR Festen, 800 cégvezető előtt mutathatja be projektjét.

 

Vasárnapig még van idő jelentkezni a díjnyertes táborba

A TEDxYouth, Forbes és Highlights of Hungary (2015) által is díjazott, középiskolások pályaorientációját segítő, nagysikerű Így dolgozunk mi projekthétre idén is várják a diákokat! Vasárnap éjfélig lehet még jelentkezni. Az Így dolgozunk mi a fiatalok tudatosabb pályaorientációját segítő kezdeményezés, idén harmadjára szervezi meg nagysikerű nyári projekthetét az érdeklődő középiskolások számára július 15 és 22.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X