Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ezt az öt új könyvet mindenkinek el kell olvasnia: könyvfesztiválra ajánljuk

Dedikálásokkal, koncertekkel, előadásokkal és persze rengeteg (idén megjelent) könyvvel várják a szervezők az érdeklődőket a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra.

Forrás: Túry Gergely

Mint minden évben, a kiadók az idén is számos új könyv megjelenését a fesztivál idejére időzítették, hogy itt debütálhassanak. Persze az újdonságok mellett klasszikusokat, ismeretterjesztő és szórakoztató irodalmi műveket is be tudtok majd szerezni.

hirdetés
hirdetés

Mi összegyűjtöttünk pár darabot, amire érdemes lehet lecsapni:

Darvasi László: Az irodalom ellenségei

Darvasi vicces-érdekes-figyelemfelkeltő nyelvhasználata már nem lehet újdonság a gyakorlott olvasók számára. Akik pedig most találkoznának vele először, biztos beleszeretnek.

Gerlóczy Márton: Check-in

Sokszor vetődik fel a kérdés, mennyiben vagyunk mások, mikor más helyen, más kultúrában, más nyelven igyekszünk élni. Ez a könyv frappáns, mégis tanulságos választ ad erre a kérdésre, miközben négy kontinens kultúrájával és lakóival ismerteti meg az olvasót.

László Erika: Kis magyar szépségipar

Az írónő 50 éves, Bella nevű főhősén keresztül mutatja be a plasztikai sebészet, a csaló orvosok, a hiú emberek és az elhibázott műtétek végereményét. Valamennyiben reality, valamennyiben szépirodalom.

Greta May: Egy gyilkos naplója

Azoknak, akik oda voltak a Szex és New Yorkért, és a nyomozós detektívregényeket is szereteik, megszületett a tökéletes könyv. Kicsit divatos, kicsit félelmetes, nagyon olvasmányos.

Szilágyi Zsófia: Az éretlen Kosztolányi

Egy idén megjelent irodalomtörténeti mű, amely Kosztolányi fiatal éveit igyekszik bemutatni. Érdekes és informatív.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X