Ingyenes OKJ-s képzésre jelentkeznétek? Ezzel a keresővel találhattok rá a megfelelő kurzusra

1

Milyen OKJ-s képzéseket végezhettek el államilag támogatott formában? Sokan kérdeztétek, hol találjátok az ingyenes kurzusok listáját - ebben a cikkben megtaláljátok a választ.

Forrás: hvg.hu

Ahogy arról már többször beszámoltunk, az első és a második szakképesítés megszerzése ingyenes - akkor is, ha már van például diplomátok. 

hirdetés
hirdetés

Vannak azonban feltételek, amelyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy ingyen tanulhassatok. Például csak iskolarendszerű képzést választhattok, valamint csak olyan intézmény olyan képzését, amelyet az állam költségvetési támogatásban részesít.

Ha már most azon tűnődtök, jövő szeptemberben milyen OKJ-s képzést válasszatok, jó kiindulópont a nive.hu képzéskeresője: kereshettek város, szakképesítés, szakképzési centrum alapján is, így könnyen megtalálhatjátok a legközelebbi képzési helyszínt.

Itt a lista: ezeket az OKJ-s képzéseket választják a legtöbben érettségi után

Számos OKJ-s képzést kezdhettek el az érettségi után - de melyek a legnépszerűbbek? Pénzügyi-számviteli ügyintéző, bérügyintéző, társadalombiztosító ügyintéző, sportedző, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, pénztárkezelő és valutapénztáros - ezek a legnépszerűbb, érettségivel is megkezdhető OKJ-s képzések a Perfekt Zrt. összesítése szerint.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Ez a nive.hu mindenre jó csak arra nem amire kell

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X