Itt egy újabb alkalmazás, ami megkönnyítheti a nyelvtanulást

1

Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva. Azonban ez az alkalmazás képes akár teljes mondatokta is lefordítani nektek pillanatok alatt.

Forrás: pixabay

Magyar-angol fordító

hirdetés
hirdetés

 Ez az alkalmazás egy olyan fordító program, amivel ingyenesen fordíthattok különböző szövegeket angolról magyarra és magyarról angolra is. A felület nagyon egyszerű és könnyen használható, és mivel letölthető bármilyen okos eszközre nagyon praktikus, hiszen bárhol és bármikor használható.

Forrás: GooglePlay

Ha érdekel titeket a program, akkor itt letölthetitek.

Így tanulhattok KRESZ-t teljesen ingyen: akár a buszon, villamoson is gyakorolhattok

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen. Összegyűjtöttünk pár alkalmazást, amellyel könnyebben tanulhattok, és ezt akár utazás közben vagy a buszra várva is megtehetitek. A KRESZ tábla kvíz egy tanuló app. Ezzel a játékkal tesztelhetitek a tudásotokat, vagy elsajátíthatjátok az egyes közúti jelzőtáblák jelentését, és mindezt a telefonotokon.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

tanarbazis

Az angoltanár adatbázis: www.angoltanarbazis.hu

Ha tanárt vagy tanítványt keresel, itt a helyed!

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X