Idén is remek programokkal várja a leendő hallgatóit az ELTE

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel várják a leendő hallgatókat és érdeklődőket az Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort-kerti kampuszán október 13-án.

Forrás: elteonline.hu

Előadásokkal, kísérletekkel, interaktív workshopokkal várja a középiskolásokat 2017. október 13-án az Eötvös Loránd Tudományegyetem. A Trefort-kerti kampuszra szervezett, összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló diákok minden szükséges tudnivalót egy helyen szerezhetnek meg.

hirdetés
hirdetés

A regisztráció október 13-án 7:30-tól kezdődik, programok pedig 9:00-tól indulnak.

Regisztráció helyszíne: információs pultok a Múzeum körúti bejáratnál (Budapest, Múzeum krt. 4/a, 1088)

A nap indításaként reggel 9 órakor Frei Zsolt, a Természettudományi Kar Atomfizikai Tanszékének vezetője a gravitációs hullámokról, Markó Alexandra egyetemi docens a Bölcsészettudományi Kar Fonetika Tanszékén végzett kísérletekről mesél majd. A részletes programlistát megtaláljátok az egyetem honlapján, illetve a többi kar honlapján.

Sok érettségizőt érinthet a 2017/2018-as tanév rendjének egyik kiegészítése

Apró változás az idei tanév rendjében, mégis sok idén érettségiző diákot érint: míg eddig a tanárok jóindulatán vagy az a szülői igazolások számán múlt, hogy egy végzős el tudott-e menni valamelyik pályaorientációs kiállításra vagy börzére, ettől az évtől egy tanítási napot kötelező pályaorientációs célra fordítani.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X