Idén is remek programokkal várja a leendő hallgatóit az ELTE

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel várják a leendő hallgatókat és érdeklődőket az Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort-kerti kampuszán október 13-án.

Forrás: elteonline.hu

Előadásokkal, kísérletekkel, interaktív workshopokkal várja a középiskolásokat 2017. október 13-án az Eötvös Loránd Tudományegyetem. A Trefort-kerti kampuszra szervezett, összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló diákok minden szükséges tudnivalót egy helyen szerezhetnek meg.

hirdetés
hirdetés

A regisztráció október 13-án 7:30-tól kezdődik, programok pedig 9:00-tól indulnak.

Regisztráció helyszíne: információs pultok a Múzeum körúti bejáratnál (Budapest, Múzeum krt. 4/a, 1088)

A nap indításaként reggel 9 órakor Frei Zsolt, a Természettudományi Kar Atomfizikai Tanszékének vezetője a gravitációs hullámokról, Markó Alexandra egyetemi docens a Bölcsészettudományi Kar Fonetika Tanszékén végzett kísérletekről mesél majd. A részletes programlistát megtaláljátok az egyetem honlapján, illetve a többi kar honlapján.

Sok érettségizőt érinthet a 2017/2018-as tanév rendjének egyik kiegészítése

Apró változás az idei tanév rendjében, mégis sok idén érettségiző diákot érint: míg eddig a tanárok jóindulatán vagy az a szülői igazolások számán múlt, hogy egy végzős el tudott-e menni valamelyik pályaorientációs kiállításra vagy börzére, ettől az évtől egy tanítási napot kötelező pályaorientációs célra fordítani.

hirdetés
hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X