Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A kormány már érezheti, hogy ez nem lesz egy sima meccs

1

A 15-i tüntetés uralta az oktatással kapcsolatos híreket a héten, de azért akadtak még érdekes és fontos események.

Forrás: Túry Gergely

Több tízezres tüntetést tartott 15-én a Tanítanék Csoport. Az eseményen bejelentették, vadsztrájkot tartanak egy órára március 30-án, ha Orbán Viktor és Áder János nem kér bocsánatot, és nem tárgyalhatnak a tiltakozók a "megfelelő" emberekkel. A bejelentésről szólt szinte minden a héten, a kormányban is sokat beszéltek róla.

Több nagy szakszervezeti tömörülés - élükön a LIGA-val - bejelentették, kiállnak a tiltakozó tanárok ügye mellett. A csatlakozó szervezetek összelétszáma több százezer fő. Részletek itt.

hirdetés
hirdetés

Az Eduline számolt be először arról, hogy videóra vették, ahogy brutális pofont ad egy zalaegerszegi tanár egyik diákjának. A videót erre találjátok.

A héten bemutattuk a Than Károly munkját, amit a menekültek körében végez. Az ENSZ-szel együttnűködő iskoláról és a gondjaikról itt olvashattok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Misogi

Utolsó mondatban egy hiba: "együttműködő"
:) Egyébként kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből..

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X