Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Móresre tanította" a diákot az állatkerti dolgozó Budapesten, az anyuka nem volt elragadtatva

8

A jeges vízbe rúgta az iskolás gyereket egy állatkerti dolgozó, de tettét nem igazán bánta meg.

Forrás: Flying Camera

A Blikk arról ír, a Fővárosi Állatkert egyik dolgozójának nem tetszett, hogy a gyerekek a Pálmaház melletti tóban a jégdarabokat piszkálják, ezért egyiküket belelökte a fagyos vízbe.

hirdetés
hirdetés

Az állatkert egy másik dolgozója elnézést kért a gyerekekre felügyelő tanártól, de ez a diák anyukáját nem hatotta meg.

Később telefonon az állatkerttől azt tudta meg, a dolgozóval korábban történt hasonló.

A szülő később beszélt a fiát vízbe lökő férfival, aki azt mondta, csak móresre tanította a gyereket, így akár még rendes ember is lehet belőle.

Az állatkert belső vizsgálatot ígért.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (8) , melyek közül a legfrissebbek:

Banoss Dorina

Nem értem azokat, akik szerint igaza volt. Nem voltunk ott, nem tudjuk mi tett a gyerek. De tegyük fel, hogy a gyerek tényleg minősíthetetlenül viselkedett. Akkor az a megoldás, hogy jeges vízbe dobom? Az ilyen mit csinál, ha véletlenül a lábára lépsz a villamoson? Tényleg normális dolog lenne gyerekeket (jeges) vízbe dobálni?

tkkriszti75

Kirúgták szegényt, pedig tökéletesen végezte mindig a munkáját. Nincs igazság. A gyerekek mindent megtehetnek. A tevéket pl. azért dobálják kövekkel, hogy felálljanak, hogy selfie-t készíthessenek velük. Hihetetlen önzők! Állatkínzók a gyerekek! És a felnőttektől tanulják! Mikor kapnak az állatkínzó gyerekek büntetést?

Körmöczy Éva

Ebben a témában írt újságcikkben arról írtak, hogy a gyerekek feltörték a tó jegét és azt dobálták a vízbe, hiába szólt rájuk az ott dolgozó. Én azt kérdezném, hogy hol volt a pedagógus, amíg az események történtek...?

Varga József

Skorpió 58!!! Honnan gondolod hogy az volt,mert te csak olyat tudsz csinálni ??? Egy gyerek csínytevést ilyennel büntetni!! Hol van az apa,aki szétverné az agyát ennek az állatbak ??Ha a te fiad dobta volna ba akkor is így beszélnél ??

Fekete György

Állatkerti"dolgozót" ugyanúgy bevágnám a jeges vízbe,és hagynám,hogy ott egy félóráig lubickoljon. Hátha ember lesz belőle!!!

László Kovács

Bár már kb 2-3 éve nem voltam a Fővárosi Állat és Növénykertben, de ahogy emlékszem a tó teljesen körbe van keritve.. A jeget valami bottal piszkálhatták, amit gondolom nem a csoport vitt be a bejáraton keresztül.. Azért ha van velük pedagógus tán rá is szólhatott volna a rábízott gyerekekre. Még kíváncsi lennék a "piszkálás" milyen tevékenységet takar??? Ettől függetlenül a vízbelökést elitélem. Az anyuka is elmagyarázhatta volna csemetéjének, hogy az állatkert miért van...?

Skorpió 58

És mi van az unatkozó, provokáló, kivagyi, lekezelő stílusú,viselkedni nem tudó, mama kedvence, elkényeztetett hülyegyerekekkel?

Winkler László

Kérdésem csak egy lenne:ez az ember még mindig az Állatkert-
ben dolgozik? Én el tudnék neki képzelni ugyan egy új státust
az Állatkertben,de nem mint állatápolót,hanem mint egy meg-
mutatásra alkalmas,embernek kinéző barmot!

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X