Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Valami elindult a miskolci tanárok levelével?

2

Ez a hét is mozgalmas volt: az államtitkár bejelentett, a diákok fáztak, a tanárok pedig levelet írtak.

 

Forrás: pixabay.com
hirdetés
hirdetés

A hét elején Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár bejelentette, amit eddig is sejteni lehetett, 3,4 százalékkal nőnek a tanári bérek szeptembertől.

Dühös levelet írtak a miskolci Herman Ottó Gimnázium dolgozói. A levélre sem a Klik, sem pedig az államtitkárság nem válaszolt, ezért a héten közzétették azt. Országossá dagadhat a tiltakozás.

Beperli a Kliket a dombóvári önkormányzat, mivel szerintük a központ nem költ az önkormányzati hozzájárulással arányban a város iskoláira. Részletek itt.

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) listát készített azokról a szakokról, amik szeptembertől elindulnak, mégsem megfelelő minőségűek a MAB szerint.

Egy szegedi és egy győri iskolában is gondot okozott megfelelő hőmérsékletre fűteni az épületet a téli szünet után, ezért órák maradtak el.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

Kiss Imola

Attól tartok, semmi nem indul el! Ennyi bólogató igazgatót még nem látott a világ. Tisztelet a kivételnek, a rendszer igazi kiszolgálói. Parancsszóra hajtják vesztükbe az iskolákat nem kímélve gyerekeket, pedagógusokat.

Szervíz Hegesztőgép

Ami az oktatással történik az felháborító. Persze mondhatnánk az egészségügyet, szociális ellátást, ...... Épp most teszik tönkre Bács-Kiskun megye legjobb gimnáziumát (Bányai Júlia Gimnázium). Lassan 1 éve nincs igazgatója és így készülnek fogadni az új évfolyamot illetve veselkednek neki az érettséginek. Hogy teheti ezt egy szervezet több száz gyerekkel? Valami itt nagyon nincs rendben.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X