Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Egy főiskola, ahol minden végzős hallgató jól fizető állást talál

A Norland College. Milliókat keresnek a végzett hallgatók
A Norland College. Milliókat keresnek a végzett hallgatók
Forrás: norland.co.uk

Egy párnát sem tud megvarrni, a főzőtudománya pedig a paradicsomos tésztáig terjed, mégis a világ egyik legjobb dadája szeretne lenni egy 18 éves fiú. Michael Kenny az első férfi, aki a neves Norland College-ban diplomázhat, ahol többek között a pelenkázás technikáját is elsajátíthatja – számolt be a Daily Mail.

hirdetés
hirdetés

Az elmúlt 120 évben kizárólag nők tanultak a dadaképző intézményben, a diák azonban nem tart a feladattól. Azt mondja, eleinte a csoporttársai összesúgtak a háta mögött, de ő nem foglalkozott velük. Egyébként édesanyja és barátnője is támogatta döntését, az ő biztatásukra jelölte meg első helyen a dadaképzőt.

Ha a most elsőéves hallgató diplomát szerez, a világ egyik legkeresettebb bébicsősze lehet. A Norland College-ban végzett hallgatók hírességek és a királyi család tagjainak gyerekeiről gondoskodnak, átlagosan 4200 fontot, azaz 1,4 millió forintot keresnek havonta. Furcsa kurzus indult egy brit egyetemen, összefoglalónkat itt olvashatjátok.

hirdetés
hirdetés