Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Egy főiskola, ahol minden végzős hallgató jól fizető állást talál

A Norland College. Milliókat keresnek a végzett hallgatók
A Norland College. Milliókat keresnek a végzett hallgatók
Forrás: norland.co.uk

Egy párnát sem tud megvarrni, a főzőtudománya pedig a paradicsomos tésztáig terjed, mégis a világ egyik legjobb dadája szeretne lenni egy 18 éves fiú. Michael Kenny az első férfi, aki a neves Norland College-ban diplomázhat, ahol többek között a pelenkázás technikáját is elsajátíthatja – számolt be a Daily Mail.

hirdetés
hirdetés

Az elmúlt 120 évben kizárólag nők tanultak a dadaképző intézményben, a diák azonban nem tart a feladattól. Azt mondja, eleinte a csoporttársai összesúgtak a háta mögött, de ő nem foglalkozott velük. Egyébként édesanyja és barátnője is támogatta döntését, az ő biztatásukra jelölte meg első helyen a dadaképzőt.

Ha a most elsőéves hallgató diplomát szerez, a világ egyik legkeresettebb bébicsősze lehet. A Norland College-ban végzett hallgatók hírességek és a királyi család tagjainak gyerekeiről gondoskodnak, átlagosan 4200 fontot, azaz 1,4 millió forintot keresnek havonta. Furcsa kurzus indult egy brit egyetemen, összefoglalónkat itt olvashatjátok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X