Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ennyit kell fizetni a világ legdrágább tanfolyamáért

Havi 17 millióért lehet valaki profi tesztpilóta
Havi 17 millióért lehet valaki profi tesztpilóta
Forrás: YouTube

A „világ tesztpilóta-iskolájaként” hirdeti magát az egyesült államokbeli National Test Pilot School, amely egy kéthetes bevezető kurzust 9500 dollárért, azaz 2,1 millió forintért kínál.

hirdetés

Az 51 hetes, profi képzést nyújtó tesztpilóta-tanfolyam már 950 ezer dollárba, azaz 209 millió forintba kerül. Ez azt jelenti, hogy havonta 17 és fél millió forintot kell letenni az asztalra - alighanem ez a világ egyik legdrágább tanfolyama.

A tanfolyam szervezői szerint megéri: némi gyakorlattal akár katonai vagy polgári szolgálatot is vállalhatnak a tesztpilóták. Így szerezhettek OKJ-s végzettséget ingyen – összefoglalónkat itt olvashatjátok.

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Nyelvoktatás hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X