Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ilyen lesz a Bánkitó Fesztivál: 27 fellépő, szabadegyetem és fröccs

Forrás: tekerjatora.hu

Huszonhét zenekar játszik három napon át a Bánkitó Fesztiválon, a Nógrád megyei Bánk községben július 20. és 22. között kiállítást, szabadegyetemet és fórumszínházi előadásokat is szerveznek.

hirdetés
hirdetés

Fellép többek között a Dorco Band, az Egy Kiss Erzsi Zene, a Popiván, a Praktikers vagy a Csaknekedkislány. A nagyszínpadon friss formációk és "ős-bánkitó fellépők" váltják egymást, köztük a Marge, a Mary Popkids, a Nemjuci, a LavaLava vagy a ColorStar. A Tószínpadon az Amoeba-Sabák Special, a Puszi és a Belle Belle Live ad koncertet.

A szabadegyetemen arról lesz szó, hogy milyen lehetőségei vannak egy alulról szerveződő, önigazgató mozgalomnak egy politikai kultúra nélküli országban, illetve hogyan lehet átjutni a minden civil kezdeményezést övező közöny sivatagán.

Az idei fesztivált a Marom Klub Egyesület, a Hallgatói Hálózat, a Sirály Közösségi Tér, a Toldi Klub, a Fogasház, a Csipáncsap brigád, a Dor Hadas és a tranzit.hu szervezte.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X