Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Indul a roham a nyári munkákért

diákmunka
Több tízezer diák vállal munkát a nyári szünetben

Elindult a szabadságolási szezon a cégeknél, így azok a diákok, akik némi költőpénz reményében nyári munkát keresnek, válogathatnak a hirdetések közül - írja a Jobline.

hirdetés

Csak a FürgeDiák iskolaszövetkezenél idén összesen 25 ezer diákot várnak, akik dolgozni szeretnének - közölte Simon Balázs, az iskolaszövetkezet jogi és kommunikációs igazgatója a jobline.hu-val. A "roham" június közepén éri el a csúcsát, de a rutinosak, valamint az egyetemisták, főiskolások már sokkal korábban bejelentkeztek a munkavégzésre. Ez azért is lehet fontos - magyarázta Simon Balázs - , mert a munkák kiosztásánál figyelembe veszik a jelentkezés sorrendjét is. A cikk folytatását a Jobline-on olvashatjátok el.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X