Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Frankfurti klinikákon képez ápolókat a pécsi egyetem

Forrás: MTI / Balázs Attila
A Pécsi Tudományegyetem (PTE) közreműködésével indul szakápoló képzés ősztől a frankfurti klinikákon. A német városban szeptembertől húsz ápoló kezdheti meg szakápolói tanulmányait, és négy szemeszter alatt tehet szert a sürgősségi betegellátásban a korábbinál mélyebb elméleti, gyakorlati ismeretekre, valamint az ezt igazoló oklevélre.

A PTE ETK oktatói a képzés kidolgozását és az elméleti oktatást vállalták, a klinikák feladatai közé a gyakorlati foglalkozások megszervezése és az infrastruktúra biztosítása tartozik.

(x)

Bejczy Antalra emlékezve az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központja január 16-át Nemzetközi Bejczy Nappá nyilvánította a kiváló professzorra emlékezve.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X