Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mit árul el a Facebook-profilod a munkahelyedről?

Amerikai katonák Afgnisztánban - vonzó lehetőség?
Amerikai katonák Afgnisztánban - vonzó lehetőség?
Forrás: AP

Meglepő módon a hadsereg számít a legvonzóbb munkahelynek az egyesült államokbeli pályakezdők körében. A Good című lap legfrissebb felmérésének eredménye szerint itt helyezkedik el a legtöbb huszonéves – adta hírül a Huffington Post.

hirdetés
hirdetés

A kutatás során négymillió facebookos adatlapot vizsgáltak meg, ahol a fiatal pályakezdők közül a legtöbben az amerikai hadsereget jelölték meg aktuális munkahelyükként.

A felmérés szerint a második legvonzóbb álláshely a Walmart, az Egyesült Államok vezető hipermarketlánca. A harmadik helyen az itthon is egyre népszerűbb Starbucks áll, ezt a Target nevű áruházlánc követi. A lista ötödik helyén az elektronikai cikkeket kínáló Best Buy áll. A legvonzóbb hazai munkahelyekről itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X