Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb szombati munkanapok jönnek: mikor lesz szabadnap, mikor kell dolgozni?

3
Szombati munkanapok: idén még kettő lesz
Szombati munkanapok: idén még kettő lesz

Alig több mint másfél hónap van hátra az évből, ennek ellenére még két szombati munkanappal kell számolni: december 1-jén és december 15-én is dolgozni kell, cserébe a december 24-i és a december 31-i szabadnapért.

hirdetés

2013-ban csak három szombati munkanap lesz, az elsőre ráadásul egészen augusztus 24-ig kell várni. A 2013-as szombati munkanapokról itt olvashattok, a 2012/2013-as tanév rendjét a legfontosabb dátumokkal itt találjátok.

Hozzászólások (3)

Laszlone Keczan

Igen én is ugy érzem igazságtalanság, hogy a szolgáltatóknál nincs pihenőnap.. Ha én pihenek, ne akkor menjek bevásárolni, hanem tegyem azt mit máskor nem. A közérteseknek is kijár ami a más munkakörbe tartozóknak.

Zabalint

Természetesen ahol levelező mesterképzésen tanulok, ott december 1 és december 15 is levelezős oktatási nap, ahogy az októberi szombati munkanap is, és mivel péntek-szombatok vannak, ezért ez önmagában 6 db. szabadságot igényel, miközben nyilván a többi pénteken is ki kell venni péntekre a szabadságot. Vagy megbeszélem, hogy inkább december 24-edikén és 31-edikén dolgozok.

Győri Laci

Kérdezzenek meg egy élelmiszer-kereskedelemben multicégnél dolgozót!Kíváncsi lennék mit mond hány 3-4 napos hosszú hétvégéje volt!Én marhára sajnálom azokat akiknek a 3-4 napért 1-1 szombaton kamuból be kell menni dolgozni-hát nem sajnálom!1-1 ilyen hétvégén a magyar úgy vásárol mintha a világvége lenne másnap!1-1 ilyen hétvége ebben a hajtós munkakörben minden élelmiszerkereskedelmi multinál járhatna!Ezen elgondolkodott már valaki!A közalkalmazottnak jár,a többiek le vannak sz...?Nem szítani akarom a tüzet,de ez így nem egyenlőség!

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felnőttképzés hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X