Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb szombati munkanapok jönnek: mikor lesz szabadnap, mikor kell dolgozni?

2
Szombati munkanapok: idén még kettő lesz
Szombati munkanapok: idén még kettő lesz

Alig több mint másfél hónap van hátra az évből, ennek ellenére még két szombati munkanappal kell számolni: december 1-jén és december 15-én is dolgozni kell, cserébe a december 24-i és a december 31-i szabadnapért.

hirdetés
hirdetés

2013-ban csak három szombati munkanap lesz, az elsőre ráadásul egészen augusztus 24-ig kell várni. A 2013-as szombati munkanapokról itt olvashattok, a 2012/2013-as tanév rendjét a legfontosabb dátumokkal itt találjátok.

(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (2)

Laszlone Keczan

Igen én is ugy érzem igazságtalanság, hogy a szolgáltatóknál nincs pihenőnap.. Ha én pihenek, ne akkor menjek bevásárolni, hanem tegyem azt mit máskor nem. A közérteseknek is kijár ami a más munkakörbe tartozóknak.

Zabalint

Természetesen ahol levelező mesterképzésen tanulok, ott december 1 és december 15 is levelezős oktatási nap, ahogy az októberi szombati munkanap is, és mivel péntek-szombatok vannak, ezért ez önmagában 6 db. szabadságot igényel, miközben nyilván a többi pénteken is ki kell venni péntekre a szabadságot. Vagy megbeszélem, hogy inkább december 24-edikén és 31-edikén dolgozok.

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X