Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Tanfolyamok családoknak - cirkusz, főzés és zumba

Külföldön a felnőttképző központok már nem csak egyéni jelentkezőknek, hanem családoknak is kínálnak kurzusokat. A Hotcourses.com összegyűjtötte a legérdekesebb családi tanfolyamokat Nagy-Britanniában.

1. Country vagy zumba tánctanfolyam

Ha a gyerek szereti nézni a különböző táncos vetékedőket a tévében, bizonyára nincs ellenére, hogy az egész család beiratkozzon egy country- vagy zumbatanfolyamra.

hirdetés
hirdetés

2. Főzőtanfolyam

A Sutton College of Learning kifejezetten családokat vár speciális főzőtanfolyamaira, ahol a szülők és gyerekek megtanulhatják, hogyan kell biztonságosan dolgozni a konyhában, hogyan kell néhány ízletes ételt elkészíteni.

3. Szörftanfolyam

Hogy az evés után a sport se maradjon el, az egész család beiratkozhat a Gower Surfing Development szörftanfolyamára. Délelőtt oktatás zajlik, délutánonként pedig mindenki szabadon hullámlovagolhat a tengeren.

4. Rajzfilmkészítő kurzus

Ha valami igazán különlegesre vágyik a család, jelentkezhet rajzfilmkészítő tanfolyamra: a londoni Merton Adult Education képzésén a gyerekek és a felnőttek megtanulják a rajzolás alapjait, és a végén a családtagok egy egész rajzfilmet elkészíthetnek együtt.

5. Cirkuszi tanfolyam

Nem a szokványos kurzusok közé tartozik a Waltham Forest-i közösségi oktatóközpont cirkuszi tanfolyama sem. Zsonglőrködést, akrobatikát tanulhatnak itt a szülők és a gyerekek, a tanfolyam végén pedig a család közös produkcióval rukkolhat elő. Szellemirtás és hipnózis – a legbizarrabb tanfolyamokról itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X