Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ingyenes vállalkozói készségfejlesztő képzés

Folytatódik a nők vállalkozásindítását, munkavállalását elősegítő ingyenes készségfejlesztő képzés a Közgazdasági Politechnikumban - közölte Visegrádi Judit, tréner.

A gazdasági minisztérium a kis- és középvállalkozói célelőirányzatból támogatja a képzést. A térítésmentes tanfolyamra február másodikáig lehet jelentkezni.

Visegrádi Judit közlése szerint a február negyedikén induló kurzuson vállalkozói készségfejlesztési, pénzügyi, adózási ismereteket és informatikai felhasználói képzést kapnak a jelentkezők. A tanfolyammal elsősorban azokat a nőket kívánják segíteni, akik tartósan munkanélküliek, és kevés az esélyük elhelyezkedni, továbbá önfoglalkoztatók, vagy vállalkozóként szeretnének tevékenykedni.

hirdetés

A Közgazdasági Politechnikum tavaly tizenkétmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a gazdasági tárca "Nők vállalkozói készségfejlesztése és képzése, új vállalkozások indítása" című pályázatán. A saját erővel kiegészített 16,6 millió forintos program keretében tavaly októberben lebonyolított első tanfolyamon harmincheten vettek részt, húsz százalékuk új vállalkozást alapított. Becslések szerint az öt tanfolyamból álló programban mintegy kétszázan kapnak gyakorlati információkat. 

forrás: vallalkozoinegyed.hu

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

HVG hirdetésfelhő

Nyelvoktatás hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X