Ezt nem szabad elfelejtenetek, ha még jelentkeznétek a 2018-as pótfelvételire

Még nem döntöttétek el, hogy melyik szakot akarjátok megjelölni a pótfelvételin? Figyeljetek, mert hétfő éjfélig le kell adnotok a jelentkezésetek.

Forrás: pixabay

Már zajlik a pótfelvételi eljárás, és agusztus 6-án éjfélig lehet jelentkezni, így ha még nincs kész tervetek a jelentkezéssel kapcsolatban, ideje azonnali, de alaposan átgondolt döntést hozni. Mivel csak egyetlen helyet lehet ilyenkor megjelölni, biztosra kell menni, és minden körülményt mérlegelve eldönteni, az eredményeitek tükrében vajon felvesznek-e a választott szakra.

hirdetés
hirdetés

Azt sem szabad elfelejtenetek, hogy zömében önköltséges képzésre van lehetőségetek csak bejutni, persze néhány államilag támogatott hely azért akad egy-egy szakon. Ennek érdemes utánanéznetek.

A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, az E-felvételi keretében, előzetes regisztrációt követően. Az idei általános felsőoktatási felvételi eljárás során már meghirdetett képzések esetében a pótfelvételi ponthatár nem lehet alacsonyabb, de egyes esetekben magasabb lehet a július 25-én meghatározott ponthatárnál.

A 2018-as pótfelvételiről szóló, folyamatosan frissülő cikkeinket itt olvashatjátok.

Pótfelvételi 2018: kizárólag így nyújthatjátok be a jelentkezéseteket

Hogyan lehet benyújtani a felvételi jelentkezést? Milyen szabályok vonatkoznak a pótfelvételire és milyenek lesznek a ponthatárok? Fontos kérdésekre válaszolunk. Hogyan lehet benyújtani a felvételi jelentkezést? A pótfelvételi jelentkezést kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, az E-felvételi keretében, előzetes regisztrációt követően, 2018. július 27. - augusztus 6. között. Milyenek lesznek a ponthatárok?

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X