Jön az újabb érettségi vizsga: ezekben a középiskolák szervezik meg az írásbelit és a szóbelit

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2018-as októberi-novemberi érettségi vizsgákra, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra hozta a vizsgaszervező középiskolák listáját.

Forrás: Túry Gergely

Ide kattintva tölthetitek le a 2018/2019. október-novemberi vizsgaidőszakban érettségi vizsgaszervezésre kijelölt intézmények listáját.

hirdetés
hirdetés

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 5., az Oktatási Hivatalhoz nem lehet érettségi jelentkezést benyújtani.

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi? Itt az összes vizsga

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai: Hamarosan kezdődik az ősz és vele a 2018-as őszi érettségi is. Az őszi írásbeli érettségik pontosabban 2018. október 12-én kezdődnek a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgával, és a fizikával zárulnak, 2018. október 29-én.

Itt vannak a 2018-as árak, ennyit kell fizetni az érettségiért ősszel

Sok olyan eset van, amikor pót- vagy javító érettségi vizsgát kell tenni. Mikor kell vizsgadíjat fizetni, és mikor ingyenes az írásbeli és a szóbeli? Díjtalan az érettségi, ha van tanulói jogviszonyotok, és a vizsgát az érettségi bizonyítvány megszerzéséig leteszitek. Vagyis itt az első érettségizésről van szó, még gimnáziumban, de ide tartozik az előrehozott érettségi is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X