Felvételizők, figyelem: csak akkor kaptok pluszpontokat a nyelvvizsgáért, ha ezt megteszitek

Nyelvvizsgát szereztetek, de nem tudjátok, milyen adatokat kell megadnotok azért, hogy a felvételin pluszpontot is kapjatok érte? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Forrás: Pixabay

Idén szereztétek a nyelvvizsgátokat és szeretnétek érte pluszpontokat kapni a felvételin? Akkor itt a megoldás:

hirdetés
hirdetés

2018. február 15. után megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványok adatait  az e-ügyintézés során kell megadniuk a jelentkezőknek: a Közhiteles nyilvántartásokból származó információk menüpontban a táblázat alatti „Új hozzáadása" gombra kattintva,  tehát nekik nem kell dokumentumot feltölteniük - írja a felvételi tájékoztató.

Pontosan milyen adatokat kell megadni?

  • nyelv megnevezése,
  • foka,
  • típusa,
  • bizonyítvány száma,
  • anyakönyvi száma,
  • kiállításának dátuma

Ne feledjétek, hogy erre már csak egy hónapotok van, hiszen az ügyintézési, dokumentumpótlási határideje 2018. július 11.

Fontos feladatok várnak a diákokra júniusban, mutatjuk a legfontosabb határidőket

Lassan itt a nyári szünet, de addig még jó néhány feladata van a diákoknak. Íme a június legfontosabb dátumai. Az első és legfontosabb dátum: a 2017/2018-as utolsó tanítási napja 2018. június 15. (péntek). Az általános iskolai ballagásokat 2018. június 15-én vagy 16-án tartják, de van olyan intézmény, ahol június 20-án,vagy 23-án tartják az ünnepségeket.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X