Érettségiztek? Itt találjátok az összes 2018-as érettségi anyagot

Ha elkezdenétek a felkészülést az idei érettségire, akkor ezt az oldalt nézzétek meg. Mutatjuk, hol találjátok az eddig nyilvánosságra hozott érettségi anyagokat.

Forrás: Ruprech Judit

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a 2018. május-júniusi érettségi vizsgák anyagait.

hirdetés
hirdetés

Ezek között biztosan mindenki talál hasznos információkat az ágazati szakmai érettségiről, az ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyakról és közismereti vizsgatárgyakról is. Tételeket és témaköröket emelt és középszinten.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Pontszámító kisokos: ilyen többletpontokat kaphattok a 2018-as felvételin

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok. Emelt szintű érettségi Emelt szinten tett érettségi után vizsgatárgyanként 50 többletpont, így legfeljebb 100 többletpont. Nyelvtudás Az államilag elismert, középfokú (B2) komplex nyelvvizsgáért 28, a felsőfokú (C1) komplex nyelvvizsgáért 40 többletpont jár az egyetemi-főiskolai felvételin.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

 

 


 

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X