Figyelem, fontos űrlapot tettek közzé: már lehet jelentkezni az őszi érettségire

1

Közzétette a 2017-es őszi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal, a kitöltött űrlapot szeptember 5-ig adhatjátok le a kormányhivatalokban.

Forrás: Túry Gergely

"A jelentkezési lapot kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani. Az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket. Kérjük, hogy mielőtt elkezdi kitölteni a jelentkezési lapot, gondosan tanulmányozza át az útmutatót!" - figyemezteti a 2017-es őszi érettségire jelentkezőket az Oktatási Hivatal.

hirdetés
hirdetés

A jelentkezési lapot innen tölthetitek le, a határidő 2017. szeptember 5-e.

Az őszi írásbeli érettségi 2017. október 13-án kezdődik, és október 27-ig tart, a vizsgaidőpontokat itt találjátok.

Itt vannak a 2017-es árak, ennyit kell fizetni az érettségiért ősszel

Nem sikerült a felvételi, ezért ismét nekifutnátok az érettséginek? Utánajártunk, kiknek kell fizetniük a vizsgáért, és mennyibe kerül az írásbeli, valamint a szóbeli. Térítésmentes az érettségi vizsga a tanulói jogviszony ideje alatt az érettségi bizonyítvány megszerzéséig és az adott vizsgatárgyból az érettségi bizonyítvány megszerzése előtti, tanulói jogviszonyban tett sikertelen érettségi vizsga első javító- és pótló vizsgája.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Hogy elehet ezzel a jelentkezési lappal előrehozott érettségire jelentkezni?

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X