Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A szántódi kompról és a Mindentudás Egyeteméről is kaptak feladatot az informatikából érettségizők

Reggel nyolckor megkezdődött a középszintű érettségi informatikából - mutatjuk, milyen feladatokat kaptak a vizsgázók.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
Forrás: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Tihany és Szántód között közlekedő rév tájékoztatóját és egy, a parlagfű elleni védekezést bemutató weboldalt is készíteniük kell az informatikából középszinten érettségizőknek.

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű informatikaérettségi hivatalos megoldását.

A diákoknak az autók fenntartási költségeivel kapcsolatos feladatot is meg kell oldaniuk, valamint egy adatbázist kell készíteniük a Mindentudás Egyeteme című műsorról.

A vizsgázóknak reggel 8-tól 180 percük lesz megoldani a feladatokat összesen 120 pontért. Segédeszközként vonalzót lehet használni, a számítógépet és a programokat is az iskolának kell biztosítania.

Ezzel néznek szembe a ma vizsgázók reggel nyolctól

A középszintű informatikaérettségivel folytatódik az idei vizsgasorozat. Az emelt szintű informatika után eljött a középszinten gyakorlati vizsgát tevők ideje. A vizsgázóknak reggel 8-tól 180 percük lesz megoldani a feladatokat összesen 120 pontért. Segédeszközként a vonalzó használata megengedett, a számítógépet és a programokat is az iskolának kell biztosítania.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X