Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Listázza a Tanítanék a szakmai érettségi problémáit

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.

Forrás: Túry Gergely

Ezen az kérdőíven várjuk azoknak a jelzéseit, akik bármilyen méltánytalanságot, esetleg jogsértést tapasztalnak a 2017-es érettségi során - ez áll azon a Google dokumentumon, amit a Tanítanék osztott meg.

hirdetés
hirdetés

A mozgalom főleg a szakmai érettségikkel kapcsolatos bejelentésekre számít. Arról már számtalanszor írtunk, milyen gondok merültek fel a kötelező szakmai vizsga bevezetésekor, így valószínűsíthető, hogy lesznek problémák.

A mozgalom az önkéntes jogi segítőikhez továbbítja az egyes eseteket.

A középszintű szakmai érettségik megoldásait itt nézhetitek meg, az emelt szintűt pedig itt.

Kicseszés ez az érettségi - diákok a mai szakmai vizsgákról

Van olyan diák, aki hét tárgyból érettségizik a kötelezővé tett szakmai vizsgák miatt, de olyan is akad, aki olyan példától tartott, amit egyszerűen nem volt idő a négy év alatt rendesen begyakorolni. Mint bizonyára tudjátok, idén először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X