Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Felvételi jelentkezés: mit kell tennetek ezután?

Forrás: Shutterstock

A felvi.hu arról ír, mire kell odafigyelni a jelentkezési- és hitelesítési határidő letelte után.

hirdetés
hirdetés

Felhívják a figyelmet a hiánypótlásra. Erre még bőven van időtök, és június 28-ig még emlékeztetnek is titeket arra, hogy ha van bármilyen dokumentum, amit ezután szereztek be - pl. nyelvvizsga -, és befolyásolhatja a pontszámot, feltétlenül töltsétek fel a rendszerbe.

Az E-felvételin folyamatosan követni lehet, hogy áll a jeneltkezés, milyen adatokat és eredményeket rögzítettek már. Folyamatosan elérhető és letölthető lesz az adatokat összesítő jelentkezői státuszlap , valamint az eljárás végén ugyanitt lesz elérhető és letölthető a besorolási döntés is.

A váltiztatásokat minden esetben július 12-ig lehet megtenni, addig még lehetőség lesz egy egyszeri sorrendmódosításra, de akár törölni is lehet egyes jelentkezési helyeket.

Az idei érettségiről itt, a felvételi eljárásról pedig itt kaptok meg minden infót.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X