Ezt a határidőt nem szabad elfelejteni: már csak pár hétig lehet változtatni a szaksorrenden

Meddig módosíthatnak a megjelölt szakok sorrendjén a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Forrás: Shutterstock

Jelentkeztem a keresztféléves felvételin mesterszakra, de azt hiszem, változtatnék a szaksorrenden. Meddig dönthetek erről?

hirdetés
hirdetés

A szakok sorrendjén egy alkalommal lehet módosítani, méghozzá 2018. január 11-ig. Ugyanez a határideje a hiánypótlásnak, a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésének.

A keresztféléves felvételi ponthatárait várhatóan 2018. január 24-én hozzák nyilvánosságra.

Keresztféléves felvételi: itt vannak a legfontosabb dátumok

November 20-án véget ért a keresztféléves jelentkezési és hitelesítési időszak, ezzel egy időben megindult a beérkezett adatok rögzítése és feldolgozása. Itt vannak a következő időszak fontos dátumai: December 7. Elérhetőek lesznek az e-felvételiben az ügyintézési funkciók. A jelentkezőknek, ha szükséges, lehetőségük lesz az adatmódosításra és a hiányzó adatok pótlására.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X