Megvan, mikor lesz a 2018-as Educatio kiállítás

Január 18-án nyílik meg a 2018-as Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a helyszín ismét a Hungexpo lesz.

Forrás: Educatio

Az Educatio kiállítás 2018-ban is háromnapos lesz, január 18-tól 20-ig tart majd (csütörtöktől szombatig) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont G csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

hirdetés
hirdetés

A belépés ingyenes, a középiskolások - hívták fel a figyelmet a szervezők - igazolást kapnak az iskolai hiányzásról a helyszínen.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ilyen lesz a 2018-as felvételi: de mit jelentenek ezek a betűk?

Jövőre jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezért már most szeretnétek tisztában lenni a legfontosabb felsőoktatási fogalmakkal? Cikksorozatunk első részében megmutatjuk, mit jelent a képzések leírásában az A, a K, az N vagy éppen az O betű. A legfontosabb: a felvételin az államilag támogatott, vagyis állami ösztöndíjas képzéseket „A", az önköltséges képzéseket pedig „K" betűvel jelölik a „finanszírozási forma" oszlopan.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X