November 15-ig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire

Már csak pár napotok van az elektronikus jelentkezési lap kitöltésére, ha szeretnétek februárban elkezdeni valamelyik egyetem vagy főiskola keresztféléves képzését.

Forrás: Pixabay

Legkésőbb 2017. november 15-én éjfélig rögzíthetitek a jelentkezési kérelmet az e-felvételiben.

hirdetés
hirdetés

2017. november 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az e-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Felvételizők, figyelem! Fontos dokumentumot hoztak nyilvánosságra

Megjelent a keresztféléves felvételi tájékoztatójának kiegészítése, új képzéseket is meghirdettek az egyetemek és főiskolák. "A keresztféléves eljárás indulása óta néhány változás történt a felsőoktatási intézmények által meghirdethető képzésekkel kapcsolatban. A felsőoktatási felvételi tájékoztató 2017. október 31-ével már a kiegészített, pontosított formában olvasható" - olvasható a Felvi.hu-n. A hivatalos kiegészítést itt találjátok: A 2018.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X