Felvételizők, figyelem! Fontos határidő jár le ma éjfélkor

Érdemes mindent még egyszer ellenőrizni.

Forrás: Shutterstock

A keresztféléves jelentkezők ma éjfélig pótolhatják a dokumentumokat, illetve módosíthatják a jelentkezés sorrendjét, amennyiben még nem tették meg.

hirdetés
hirdetés

Érdemes ellenőrizni, hogy minden, a pontszámításhoz szükséges dokumentum felkerült-e az E-felvételi rendszerébe.

Ma még van lehetőség arra is, hogy egyes szakot, vagy szakokat kitöröljetek a jelentkezési listáról.

Fontos tudni, hogy az egyes jelentkezési helyeken számolt felvételi összpontszámok a feldolgozottság – pl. az utólag feltöltött dokumentummásolatok feldolgozása –, vagy az intézmény adatrögzítések függvényében változnak-gyarapodnak. Ezért előfordulhat még, hogy valaki azt általa vártnál alacsonyabb összpontszámot lát, ám ez azt is jelentheti, hogy a felsőoktatási intézmény, ahová jelentkezett, még nem rögzítette az általa szervezett vizsga eredményét.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X