Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Érettségire tanultok? Itt van négy kevésbé ismert trükk, hogy jobban menjen

Az érettségire sokan már most elkezdtek készülni, de iskola mellett ez nem lehet egyszerű, és az eddiginél jóval nagyobb leterheltséggel jár. Most mutatunk néhány kevésbé ismert trükköt, amikkel a nap végén is fog majd az agyatok.

Az iskolában nagyon jól kitalálták, hogy 45 perces órák után 15 perc pihenő jön. A munkahelyeken 52 perc munkára 17 perc pihenőt szoktak ajánlani azoknak, akik nem akarnak kiégni. Tehát ha otthon tanultok, akkor is álljatok meg néha, és csináljatok valami egészen mást.

hirdetés
hirdetés

Tanulmányok szerint a citrusfélék segítik az éberséget. Tehát addig egyétek a narancsot, amíg minden bolt polca tele van vele!

Az idei felvételivel kapcsolatban minden friss infót itt találtok.

Tanuljatok fekve, tanuljatok ülve, és igen, tanuljatok állva is! Ez segít a vérkeringés megfelelő szinten tartásában.

Nézegessetek cuki videókat! Bármilyen meglepő, de egy japán tanulmány állítja, hogy ez segít a koncentráció megőrzésében.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X