Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Figyelem! Fontos határidő jár le holnap

November 15-ig lehet leadni a jelentkezéseket.

Forrás: Shutterstock

A 2017 februárjában induló felsőoktatási szakképzésekre, alap- és osztatlan szakokra, mesterképzésekre november 15-ig, azaz holnapig tudtok jelentkezni.

hirdetés
hirdetés

A keresztféléves felvételire jelentkezők legfeljebb hat szakot jelölhetnek meg - ha ugyanannak a képzésnek az állami ösztöndíjas és az önköltséges változatát is megjelölik (az intézmény, kar, szak, képzési szint, munkarend, képzési nyelv, képzési helyszín azonos), az egy jelentkezési helynek számít, a fizetős és az államilag támogatott képzést azonban külön-külön sorban kell feltüntetni.

A tavalyi keresztféléves ponthatárokról itt és itt olvashatsz.

Az elektronikus jelentkezést hitelesíteni is kell, ezt november 23-ig tehetitek meg ügyfélkapus regisztrációval vagy a hitelesítő adatlap kinyomtatásával, aláírásával és postázásával.

 

Sokakat érhet kínos meglepetés a felvételin Figyelem! Ezek nélkül sehova sem vesznek fel
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X