Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Fontos határidő jön, már csak két hét van a jelentkezési időszakból

Már csak két hétig jelentkezhettek a 2017 februárjában induló felsőoktatási szakképzésekre, alap- és osztatlan szakokra, mesterképzésekre.

Forrás: Shutterstock

November 15-ig jelentkezhettek az idei keresztféléves felvételire - ahogy az előző években, úgy az idén is csak online, az e-felvételi felületén jelölhetitek meg a kiválasztott szakokat.

hirdetés
hirdetés

A keresztféléves felvételire jelentkezők legfeljebb hat szakot jelölhetnek meg - ha ugyanannak a képzésnek az állami ösztöndíjas és az önköltséges változatát is megjelölik (az intézmény, kar, szak, képzési szint, munkarend, képzési nyelv, képzési helyszín azonos), az egy jelentkezési helynek számít, a fizetős és az államilag támogatott képzést azonban külön-külön sorban kell feltüntetni.

Az elektronikus jelentkezést hitelesíteni is kell, ezt november 23-ig tehetitek meg ügyfélkapus regisztrációval vagy a hitelesítő adatlap kinyomtatásával, aláírásával és postázásával. Az idei keresztféléves felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Megszüntetnek több egyetemi szakot - ezekre most jelentkezhettek utoljára

 

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X