Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ingyenes próbaérettségi: már lehet jelentkezni

Január 16-án nyilvános próbaérettségi napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale. Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból is tesztelhetitek a tudásotokat, közép- és emelt szinten is.

Forrás: Túry Gergely

A próbaérettségi megírására az ország hét különböző pontján van lehetőségetek: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Székesfehérváron, illetve Kaposváron.

hirdetés
hirdetés

A próbaérettségi megírásával tét nélkül felmérhetitek a tudásotokat. A tesztet valós érettségi környezetben írjátok, ám kockázat nélkül kaphattok reális képet arról, hogy milyen eredményt érnétek el a rendes érettségin, illetve milyen hiányosságokat kell pótolnotok az érettségiig hátralévő négy hónap folyamán. A tesztvizsgákat a Studium Generale tagjai fogják összeállítani és kijavítani, akik a feladatok mellé írt észrevételeken túl ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítanak a résztvevők számára.

A szervezők körülbelül 2700, elsősorban idén vagy jövőre érettségiző tanulót várnak a rendezvényre, amelyen a részvétel csupán egy ingyenes előzetes regisztrációhoz van kötve. Jelentkezni január 11-ig lehet a studiumgenerale.hu honlapon, valamint további információ megtalálható a rendezvényről az „SG Országos Nyílt Próbaérettségi Nap” Facebook-oldalon.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X