Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Újabb kétnapos tanítási szünet jön: mikor nem kell iskolába menni?

1
Forrás: Fülöp Máté

Május 6-án és 7-én nem lesz tanítás a középiskolákban a magyar- és a matekérettségi miatt. A vizsgák május 3-án, a nemzetiségi nyelv és irodalommal kezdődnek, a 2013-as tavaszi érettségi időszak beosztását itt találjátok.

hirdetés
hirdetés

Az országos kompetenciamérést a negyedik, nyolcadik és tizedik évfolyamon május 29-én tartják - ez tanítási napnak minősül, de a tesztet kitöltő osztályokban tanórákat nem szabad tartani. Az utolsó tanítási nap az általános és középiskolákban június 14. Ingyenes érettségi-előkészítőnket itt találjátok matekból, irodalomból és történelemből.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (1)

Korrektség

Május 6-án és 7-én csak azokban a középiskolákban nem lesz tanítás, ahol a 6 tanítás nélküli munkanap terhére ezt a két napot "szünetnek" tervezte az iskola a tanév helyi rendjében.

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X