Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Felvételizők, figyelem: kedden elérhetetlen lesz az e-felvételi

5
e-felvételi
Nem érdemes keddre időzíteni a sorrendmódosítást és a dokumentumpótlást
Forrás: Felvi
Június 26-án délelőtt 10 órától este 18 óráig elérhetetlen lesz az e-felvételi rendszere. Ebben az időszakban nem tudtok változtatni a megjelölt szakok sorrendjén, és bizonyítványokat sem tudtok majd feltölteni – a sorrendmódosításra és a dokumentumpótlásra több mint két hetetek van, a határidő július 10. A sorrendmódosításról és a jelentkezések törléséről itt és itt olvashattok.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (5)

Vass Szilárd

Az rendben van, hogy megkaptam a regisztrációs levelet, de azt is fel kell tölteni? Mert úgy jelzi, de érdekes, mert semmilyen olyan információ nincs rajt.

eduline

Kedves Gábor: http://eduline.hu/felsooktatas/2012/6/25/Orban_Dunat_lehet_rekeszteni_romkocsmakban__JJHO8Z

Gabor22

Tisztelt Eduline!

Ezt esetleg nem akarjátok megírni:
http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20120625-tudositas-az-orszaggyules-uleserol-2012-junius-25en.html

??

eduline

A regisztrációs levelet - elvileg - már megkaptad az Oktatási Hivataltól. Ebben az adataid mellett - többek között - a megjelölt szakok szerepelnek.

Vass Szilárd

A dokumentumoknál van egy olyan, hogy regisztrációs levél, az mit takar pontosan?

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X