Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Felvételizők, figyelem: kedden elérhetetlen lesz az e-felvételi

5
e-felvételi
Nem érdemes keddre időzíteni a sorrendmódosítást és a dokumentumpótlást
Forrás: Felvi
Június 26-án délelőtt 10 órától este 18 óráig elérhetetlen lesz az e-felvételi rendszere. Ebben az időszakban nem tudtok változtatni a megjelölt szakok sorrendjén, és bizonyítványokat sem tudtok majd feltölteni – a sorrendmódosításra és a dokumentumpótlásra több mint két hetetek van, a határidő július 10. A sorrendmódosításról és a jelentkezések törléséről itt és itt olvashattok.
(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (5)

Vass Szilárd

Az rendben van, hogy megkaptam a regisztrációs levelet, de azt is fel kell tölteni? Mert úgy jelzi, de érdekes, mert semmilyen olyan információ nincs rajt.

eduline

Kedves Gábor: http://eduline.hu/felsooktatas/2012/6/25/Orban_Dunat_lehet_rekeszteni_romkocsmakban__JJHO8Z

Gabor22

Tisztelt Eduline!

Ezt esetleg nem akarjátok megírni:
http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20120625-tudositas-az-orszaggyules-uleserol-2012-junius-25en.html

??

eduline

A regisztrációs levelet - elvileg - már megkaptad az Oktatási Hivataltól. Ebben az adataid mellett - többek között - a megjelölt szakok szerepelnek.

Vass Szilárd

A dokumentumoknál van egy olyan, hogy regisztrációs levél, az mit takar pontosan?

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X