Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A 2012-es érettségi számokban: 1210 helyszín, 137 580 vizsgázó

ballagás
Több mint 87 ezer végzős középiskolás érettségizik májusban és júniusban
Forrás: túry

Országszerte pénteken és szombaton tartják a ballagásokat, ahátfő reggel magyar nyelv és irodalomból, kedden matematikából, szerdán történelemből írásbeliznek a végzős középiskolások. A 2012-es érettségiről szóló összes cikkünket itt olvashatjátok el.

hirdetés

Május 4. és június 29. között a középiskolákban és 20 kormányhivatal szervezésében 1 210 vizsgahelyszínen 137 580-en érettségiznek, ez a 16. vizsgaidőszak a 2005-ben bevezetett kétszintű vizsgarendszerben.

Idén érettségizel?
Az írásbeli után azonnal szeretnéd megtudni, hány pontot szereztél? Az eduline-on rögtön a vizsga után megtalálod a középszintű feladatsorokat és a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Lájkold az eduline-t a Facebookon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre itt, így emailben is megkapod a megoldásokat, sőt szaktanárainktól is kérdezhetsz!

 Az érettségizők közül mintegy 87 850 diák a "végzős" középiskolás, akik ezúttal tesznek "rendes" érettségit, és idén tavasszal szerezhetnek érettségi bizonyítványt.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X