Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A 2012-es érettségi számokban: 1210 helyszín, 137 580 vizsgázó

ballagás
Több mint 87 ezer végzős középiskolás érettségizik májusban és júniusban
Forrás: túry

Országszerte pénteken és szombaton tartják a ballagásokat, ahátfő reggel magyar nyelv és irodalomból, kedden matematikából, szerdán történelemből írásbeliznek a végzős középiskolások. A 2012-es érettségiről szóló összes cikkünket itt olvashatjátok el.

hirdetés
hirdetés

Május 4. és június 29. között a középiskolákban és 20 kormányhivatal szervezésében 1 210 vizsgahelyszínen 137 580-en érettségiznek, ez a 16. vizsgaidőszak a 2005-ben bevezetett kétszintű vizsgarendszerben.

Idén érettségizel?
Az írásbeli után azonnal szeretnéd megtudni, hány pontot szereztél? Az eduline-on rögtön a vizsga után megtalálod a középszintű feladatsorokat és a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Lájkold az eduline-t a Facebookon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre itt, így emailben is megkapod a megoldásokat, sőt szaktanárainktól is kérdezhetsz!

 Az érettségizők közül mintegy 87 850 diák a "végzős" középiskolás, akik ezúttal tesznek "rendes" érettségit, és idén tavasszal szerezhetnek érettségi bizonyítványt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X