Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Érettségi feladatsorok és megoldások elsőként az eduline-on

érettségi 2012
Érettségi 2012: ellenőrizzétek a megoldásokat az eduline-nal
Forrás: túry

Péntelen a nemzetiségi nyelvi vizsgákkal startol a 2012-es érettségi, hétfőn a magyar, kedden a matek, szerdán pedig a történelem következik. Az eduline-on idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: az írásbeli után nálunk jelennek meg elsőként a középszintű feladatsorok és a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldások.

hirdetés
hirdetés

Délután kommentben kérdezhettek szaktanárainktól, akiktől azt is megtudhatjátok, melyek voltak a legnehezebb feladatok, van-e problémás kérdés a tesztben, és hogy nehéz-e megszerezni az ötöst/kettest.

Érettségi 2012 - itt minden infót megtalálhattok
A 2012-es érettségivel kapcsolatos összes cikkünket itt találjátok - szaktanárok adnak tanácsokat arról, hogyan lehet az utolsó egy-két napban felkészülni az írásbelire, és hogy milyen legális puskákat használhattok a vizsgákon. Utánajártunk, melyek idén a legnépszerűbb tantárgyak, megkérdeztük, vannak-e kényes témák a történelemérettségin, sőt - hogy bebizonyítsuk, az érettségi nem is annyira ijesztő, mint amilyennek elsőre tűnik - megkértük az olvasóinkat, hogy idézzék fel a saját érettségijüket. Lájkoljátok az eduline-t a Facebookon, vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre itt, így emailben is megkapjátok a megoldásokat!
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X