Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Mennyire tudsz franciául? Teszteld, átmennél-e az érettségin

Több mint ezerötszáz diák érettségizett franciából tavaly májusban, valószínűleg idén is körülbelül ennyien választják majd a közép- és az emelt szintű vizsgát. Hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt két év feladatsorait és a javítókulcsokat.

A 2011-es őszi érettségi

A középszintű franciaérettségi feladatsora

hirdetés
hirdetés

A középszintű franciaérettségi megoldása

A 2011-es tavaszi érettségi

A középszintű franciaérettségi feladatsora

A középszintű franciaérettségi megoldása

A 2010-es tavaszi érettségi

A középszintű francia érettségi feladatsora

A középszintű francia érettségi megoldásai

Idén érettségizel?
Az írásbeli után azonnal szeretnéd megtudni, hány pontot szereztél? Az eduline-on rögtön a vizsga után megtalálod a középszintű feladatsorokat és a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Lájkold az eduline-t a Facebookon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre itt, így emailben is megkapod a megoldásokat magyarból, matekból és töriból, sőt szaktanárainktól is kérdezhetsz!
(x)

Egyre népszerűbb itthon is az online KRESZ tanulás

Magyarországon több mint százezren futnak neki minden évben valamilyen vezetői engedély megszerzésének. Évről évre többen tanulnak online.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásÖn korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X